Experiencias de nuestros clientes

Una primera vegada en creuer de somni amb en Toni Orfila

He pogut seure una estona amb Toni Orfila per xerrar de la seva primera experiència en creuer en TOT INCLÒS. Un creuer que va poder gaudir al màxim amb la seva dona.

L’itinerari que van escollir a bord del Sovereign va ser el següent:

Barcelona > Navegació > Nàpols (Pompeya) > Civitavecchina (Roma) > Livorno (Florencia/Pisa) > Villafranche (Niza) > Séte > Barcelona

La sortida des de Barcelona amainava la por que tenia ella a volar, un trajecte de poc més de 30 minuts es superava bé amb les ganes que tenia de creuer. I l’entrada espectacular del creuer, amainava la por que tenia ell a navegar, una ciutat flotant en la qual no t’assabentes de que faràs milles i milles sobre l’aigua.


Des de Barcelona partien amb un dia sencer de navegació per poder gaudir de tots els serveis que ofereix el Sovereign. Des de relaxar-se a l’spa, fer esport al gimnàs o a qualsevol de les instal·lacions esportives (Jacuzzi, Planta 7 pista d’atletisme), anar al casino, o a veure els espectacles al teatre. Deixar-se cuidar pel personal tant amable i atent de Pullmantur és una molt bona opció, ens explicava. Tot i que va remarcar dient que, la cabina era prou gran i còmode com per quedar-se a descansar i agafar forces per les excursions opcionals de la resta de dies.

Navegació

Una de les comoditats que més van agradar a Toni va ser la de poder pagar els extres al final, amb la única necessitat de portar a sobre la targeta client. A més a més, el fet de poder deixar les maletes en tot el recorregut i no haver-te de preocupar per elles és un plus afegit.


Tot i que no és un home capritxós, em va confessar que es va trobar tant a gust que va fer una excepció per acompanyar un bon moment de relax.