Experiencias de nuestros clientes

La escapada familiar a Ámsterdam de nuestros clientes Gerardo Segura y María Pons

“Vam viatjar a Amsterdam la darrera setmana de juliol amb el meu marit i la nostra filla de 15 anys i va resultar ser un destí ideal per al turisme familiar. Ens hostatjàrem en un hotel de la zona dels museus al sud de la ciutat. La zona resultà ser molt tranquil·la i cèntrica.

 

La ciutat ens encantà en el seu conjunt. El que més, passejar pels seus canals (recomanem recórrer-los a peu i també en barca per poder gaudir-los en les dues perspectives) Destaquem també els seus museus: el Rij Museum per a art clàssic, el Van Gogh que conté un gruix impressionant del pintor holandès i un museu petit i amb encant que descobrírem en aquest viatge: el Moco Museum on poguérem visitar una exposició del grafiter Banksy que encantà a oa nostra filla adolescent!

Les velos són un dels trets característics de la ciutat. No us n'aneu sense llogar una bicicleta i fer una ruta pels seus carrers, passant pels parcs i jardins de la ciutat! Amsterdam és una ciutat molt turística i, per tant, plena de gent. Si teniu ganes de fugir de la gernació per un dia us recomanem visitar la ciutat de Haarlem a 15min en tren d'Amsterdam. Uns amics holandesos ens van dir que era una versió de l'Amsterdam més autèntic ,en petit i molt més tranquil i no ens defraudà!

En resum, un viatge que recomanem tant per anar-hi en parella com amb fillets o adolescents! Us encantarà!”

Encuentra ofertas de vuelos
Adultos